Bij HeRmeS kan je alle disciplines van ropeskipping leren. De club heeft oog voor ieders eigenheid en streeft een familiale sfeer aan. HeRmeS is aangesloten bij Gymfed.

Hernieuwen lidmaatschap

Bestaande leden van HeRmeS krijgen de kans om zich reeds vanaf juni in te schrijven voor het volgende ropeskipping-jaar. Zo kunnen ze zich verzekeren van een plaats in de gewenste groep. 

Je inschrijving is pas geldig na betaling van het lidgeld. Elke skipper die zijn/haar lidmaatschap vernieuwt, krijgt een "corona-korting" van 20 € voor het eerste lesuur.

Inschrijven nieuwe leden + Proeflessen

Vanaf 1 augustus kunnen ook nieuwe leden zich inschrijven, zolang de groepen niet volzet zijn. Om voldoende kwaliteit te kunnen bieden tijdens de trainingen, worden de groepen beperkt tot maximum 20 skippers per groep.

Kandidaat-leden kunnen gratis 2 proeflessen volgen. Dit kan gedurende het hele jaar, voor de groepen die niet volzet zijn. Je kan een aanvraag voor een proefles versturen door op de onderstaande link Proefles te klikken.

Je inschrijving is pas geldig na betaling van het lidgeld.  

Lidgeld

De geïnde lidgelden worden o.a. gebruikt voor het betalen van bijdragen aan de Gymnastiekfederatie Vlaanderen, trainers, administratieve kosten, opleidingen en het aankopen van materiaal. Daarnaast ben je door de betaling van het lidgeld ook via de Gymnastiekfederatie Vlaanderen verzekerd bij Ethias.

Het lidgeld wordt gestort op het rekeningnummer van HeRmeS vzw: BE48 9796 3172 4427 met als vermelding de naam van de ingeschreven skipper.

Pas na betaling van het lidgeld ben je ingeschreven en verzekerd. Het betaalde lidgeld wordt niet terugbetaald tenzij om medische redenen (met doktersattest).  Vragen hieromtrent? Contacteer ons gerust.


Lidgeld seizoen 2021-2022

  • 80 €: eerste lesuur
  • 40 €: een tweede lesuur
  • 70 €: vanaf 2de gezinslid
  • 65 €: start vanaf januari (voor ieder gezinslid)
  • 25 €: start vanaf mei (voor ieder gezinslid)


Elke skipper die reeds lid was vorig seizoen en zijn/haar lidmaatschap vernieuwt, krijgt een "corona-korting" van 20 € voor het eerste lesuur.