Bij HeRmeS kan je alle disciplines van ropeskipping leren. De club heeft oog voor ieders eigenheid en streeft een familiale sfeer aan. HeRmeS is aangesloten bij Gymfed.

De producten worden te koop aangeboden aan de leden van HeRmeS vzw. De aangekochte items worden tijdens de trainingen aan de skipper bezorgd.


  • Je kan het hele jaar door touwen via de webwinkel aankopen. We trachten om continu touwen in voorraad te hebben zodat we deze snel kunnen leveren. Voor de trainingen heb je een springtouw met korte (<12 jaar) of lange handvaten(+12 jaar) nodig. Het blokjestouw wordt enkel gebruikt in de gevorderde groepen.
  • De verkoop van kleding (topjes, t-shirts en pulls) organiseren we tweemaal per jaar, namelijk bij de start van het seizoen (september) en van het nieuwe jaar (januari). Zo kunnen we (bij-)bestellingen groeperen en de prijs zo laag mogelijk houden.  De aankoop van de kleding is helemaal niet verplicht. Aan de skippers van de gevorderde groepen die deelnemen aan demo's wordt wel gevraagd om een topje of t-shirt van HeRmeS aan te schaffen.